Autobedrijf de Jong

Aircoservice

Bij ons bent u aan het juiste adres om problemen met uw airco op te lossen.

AIRCOCHECK in WERKENDAM

De installatie van de airco in uw auto heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Het aircosysteem verliest tot 10% aan koudemiddel per jaar. Let op dat er niet te weinig koudemiddel ontstaat in uw aircosysteem, dit voorkomt slijtage. Een achterstallig onderhouden airco kan flink in de kosten lopen, tot wel 500 euro of meer. Een airco die goed werkt is niet alleen comfortabel, maar draagt ook bij aan een veilige deelname aan het verkeer. Wanneer u niet snel genoeg kan reageren door een belemmering van het doorzicht van uw ruit dan kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Ook de luchtkwaliteit die je inademt is bepalend voor uw gezondheid. Met een frisse airco hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Autobedrijf De Jong zorgt er voor dat uw airco in uitstekende conditie blijft.

Om schade en dure reparaties te voorkomen kunt u gebruik maken van de service van Autobedrijf De Jong om een gratis check uit te laten voeren. Onze professionals controleren gratis uw airco wanneer u uw onderhoud of APK tegelijk laat uitvoeren! U kunt de aircocheck ook los laten uitvoeren voor slechts € 8,95. Bel gerust met 0183-502591.

Met Airco Reiniging & Refresh gaan wij de bacteriën, gisten en schimmels tegen die verborgen zitten in uw aircosysteem. Autobedrijf De Jong zorgt voor een frisse geur.

Met de Airco Servicebeurt wordt het koudemiddel van uw airco vervangen en gerecycled*, volgens officiële STEK-eisen. Autobedrijf De Jong laat uw airco weer uitstekend werken! U kunt de Airco Servicebeurt ook voordelig combineren met Airco Fresh.

Met de Airco Servicebeurt wordt het koudemiddel van uw airco vervangen en gerecycled*, volgens officiële STEK-eisen. Bovendien wordt uw airco gereinigd. Dit voorkomt bacteriën en verhelpt nare luchtjes.

*Prijzen en recycling op basis van koudemiddel R134a met een maximum van 250 g.

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.