Autobedrijf de Jong

Onderhoud
en reparatie

Bij ons bent u aan het juiste adres om uw auto vakkundig te laten onderhouden en/ of reparen.

Maak hieronder direct uw afspraak

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto zorgt ervoor dat deze de waarde langer behoudt en het zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens een onderhoudscheck bij Autobedrijf De Jong is het mogelijk dat defecte onderdelen aan de auto ontdekt worden voordat dit schade toebrengt. Autobedrijf De Jong verricht op vakkundige wijze onderhoud en reparatie aan uw auto. Heeft uw auto onderhoud nodig en woont u in of nabij Werkendam, kom dan gerust langs bij Autobedrijf De Jong. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk.

Geeft uw auto de periodieke onderhoudsbeurt aan in het dashboard, of voelt u dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Zorg dat u een afspraak maakt en hier niet te lang mee doorrijdt. Autobedrijf De Jong gelegen aan Calandstraat 1 bekijkt uw auto en bepaalt altijd voorafgaand aan de onderhoudsbeurt wat de kosten zullen zijn.

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.