Autobedrijf de Jong

Bandenservice

Bij ons bent u aan het juiste adres om het leven iets gemakkelijker te maken.

Onze medewerkers in de shop vertellen u er graag meer over.

Bandenservice1-Large

Onze bandenservice

De staat van uw autobanden heeft een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Zo zijn het balanceren en uitlijnen van uw banden heel belangrijk. Of het rijden op winterbanden of zomerbanden. Autobedrijf De Jong heeft de juiste vakkennis en apparatuur in huis, zodat we altijd de beste service kunnen leveren. En heeft u onverhoopt een lekke band of een klapband? Bij Autobedrijf De Jong staan we altijd voor u klaar.

Naast invloed op uw rijcomfort en uw veiligheid hebben de juiste banden ook een gunstig effect op het brandstofverbruik. Neem contact op met Autobedrijf De Jong voor meer informatie.

Bandenopslag winter- en zomerbanden

Geen plek om uw zomer- of winterbanden op te slaan? Autobedrijf De Jong heeft altijd een plekje vrij voor uw autobanden. Neem contact met ons op, dan kunt u uw banden meteen bij ons kwijt.

Lekke band en RUN-ON-FLAT-banden

Een lekke band waarmee niet is doorgereden, kunnen we bij Autobedrijf De Jong vaak nog repareren en balanceren. Zo bespaart u veel geld. Maar wist u dat er ook run-on-flat-banden bestaan? Hiermee kunt u met een leeggelopen band of een klapband nog 80 kilometer doorrijden en staat u nooit meer met een lekke band aan de kant van de weg. Autobedrijf De Jong heeft de juiste vakkennis in huis om run-on-flat-banden te monteren.

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.