Autobedrijf de Jong

APK Keuring

Iedere auto heeft een APK keuring nodig. We vertellen u graag wat dit nu precies inhoudt.

Wat is een algemene APK keuring?

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Autobedrijf De Jong bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring. Autobedrijf De Jong werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Rijd langs in Werkendam om uw auto te keuren.

Betrouwbare en goedkope APK keuring

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope APK keuring? Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste service tegen een scherpe prijs. Als vakkundig bedrijf is Autobedrijf De Jong RDW erkend en lid van de BOVAG. Onze ervaren monteurs zijn echte autospecialisten die hun vak met passie uitoefenen. Bovendien beschikken we over de modernste apparatuur. En mocht uit de autokeuring blijken dat een reparatie noodzakelijk is, dan ontvangt u van ons vooraf een prijsopgave. Zo staat u nooit voor onverwachte kosten. Bij Autobedrijf De Jong is uw auto in veilige handen.

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.